logo BISonder

BISonder ruimtelijke ordening en interieurvormgeving

2013-2014 Zorgplein Zuid

Locatie

In Nieuwegein is begin 2014 het eerste centrum geopend waar welzijn, gezondheid en cultuur samenwerken in één gebouw: Buurtplein en Zorgplein Zuid. Diensten op het gebied van zorg en welzijn zijn hier in een gebouw geïntegreerd.

Opdracht

Voor een aantal huisartsen van het Zorgplein heb ik meegedacht over de inrichting van de spreekkamers. Gevraagd werd om een praktische, maar elegante invulling in aansluiting bij het geheel.

Invulling

De spreekkamers zijn ingericht met een set van bureau en kasten uitgevoerd in wit en eiken, aangevuld met gekleurde stoelen. De set sluit mooi aan bij de spoelmeubels en de inrichting van wachtkamer en balie.

Terug naar overzicht

 

Website gemaakt door Alva Design in WordPress